HAOS Pijani mušakarac demolirao automobile i prozore, šamarao komšije, jedva savladan

Izvor: juGmedia, 22.Mar.2017, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS Pijani mušakarac demolirao automobile i prozore, šamarao komšije, jedva savladan

Sinoć oko 22 časa u leskovačkom naselju Dubočica nastao je haos kada je pijani mušakarac, star 34 godine, lopatom demolirano tri automobila i polupao komšijske prozore, pa nasrnuo na komšije.

Nasilje i vandalizam desio se u Ulici Majora Tepića, ispred zgrade B3.

Ovaj Leskovčanin, otac petoro dece i sa šestim na putu, polupao je prozore na prizemlju ulaza broj 8 te zgrade, zatim, prednju šoferšajbnu žutog “fiat >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << punta”, zadnju šoferšajbnu “yuga” i prednju i zadnju šoferšajbnu kao i krov i zadnja leva vrata automobila marke “Škoda fabia” bele boje, u vlasnistvu firme Merkator.

Portparol PU Leskovaac Boban Zdravković rekao je da je u pitanju nasilje i da ga je policijska patrola privela.

Nezvaničnosaznajemo da je ovom polučasovnom divljanju, navodno, prethodila porodična svađa izavana pijanstvom, te da je, navodno, taj muškarac najpre polomio prozore stana svoje tašte i tasta, a potom je nastavio da divlja i na ulicu. Drugi, pak, pominju svađu  s komšijama.

Očevici pričaju za Jugmediu da su stanovnici Dubočice bili veoma uznemireni te da su se okupili na mesto događaja, ali čovek sa lopatom je tom prilikom nasrnuo i na njih i tom prilikom opalio dva šamara mladiću koji je pokušao da ga primiri.

Takođe pričaju da je nasilnika policija jedva savladala.

Milica Ivanović
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Fiat

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PIJAN PRAVIO HAOS PO LESKOVCU Lopatom demolirao automobile i ŠAMARAO KOMŠIJE

Izvor: Blic, 22.Mar.2017

U leskovačkom naselju Dubočica nastao je sinoć haos kada je pijani mušakarac, star 34 godine, lopatom demolirao tri automobila i polupao komšijske prozore, pa čak i nasrnuo na komšije...Nasilje i vandalizam desio se u Ulici Majora Tepića, ispred zgrade B3 oko 22 časa...Ovaj Leskovčanin, otac...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.