Veče za muškarce: Film Ted 2 u Sinepleksu

Izvor: Blic, 24.Jun.2015, 09:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veče za muškarce: Film "Ted 2" u "Sinepleksu"

Nastavak urnebesne hit komedije za odrasle „Ted 2“ sa Markom Valbergom u glavnoj ulozi će biti prikazan u četvrtak, 25. juna od 20 časova u bioskopima Cineplexx Delta City, UŠĆE Shopping Center i Kragujevac Plaza, u okviru "Men’s night" događaja.

Ted se oženio sa Tami Lin i sada žele da prošire porodicu. Stvari se komplikuju u trenutku kada Ted shvata da će, da bi mogao da usvoji dete, morati pred sudom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da dokaže da je osoba, a ne igračka.

Set Mekfarlan se vraća kao scenarista, reditelj i glas glavnog lika u filmu „Ted 2“, dok mu podršku na velikom platnu pružaju stari član ekipe Mark Valberg, kao i pojačanja Amanda Sajfrid, Morgan Friman, Lijam Nison i mnogi drugi.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ekskluzivna projekcija Terminatora iz 1984. godine u bioskopima Cineplexx

Izvor: ItRešenja.com, 24.Jun.2015

He is back! Posetioci bioskopa Cineplexx će imati jedinstvenu priliku da posle dve decenije ponovo vide Saru Konor i Kajla Riza na velikom platnu, i podsete se kako je sve počelo. Ekskluzivna projekcija filma „Terminator“ iz davne 1984. godine biće održana ove subote, 27. juna, sa početkom u...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.