Izvor: Danas, 29.Jan.2009, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nebojša Devetak laureat Zmajeve nagrade

Zmajeva nagrada, koju Matica srpska dodeljuje za najbolju pesničku zbirku na srpskom jeziku od 1953, za 2008. godinu dobio je pesnik Nebojša Devetak, za zbirku poezije „Uzalud tražeći“, objavljenu u izdanju Srpskog kulturnog društva „Prosvjeta“ iz Zagreba, saopštio je juče književnik Mihajlo Pantić, predsednik žirija.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Zmajeva nagrada Nebojši Devetaku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jan.2009

NOVI SAD - Zmajeva nagrada Matice Srpske (MS) za 2008. godinu dodeljena je pesniku Nebojši Devetaku za zbirku pesama "Uzalud tražeći", u izdanju Srpskog kulturnog društva "Prosvjeta" u Zagrebu, saopštio je danas predsednik žirija Mihajlo Pantić...Žiri, u kojem su još Slavko...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.