Fotografija koja ima 4 miliona lajkova: Evo i zašto

Izvor: B92, 03.Avg.2015, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fotografija koja ima 4 miliona lajkova: Evo i zašto

Iako glumca Vina Dizela “bije glas” da je mačo muškarac, on ne krije njegovu nežniju stranu. Upravo je ova fotografija raznežila milione fanova širom sveta.

Vin Dizel se proslavio kao junak akcionih filmova i kao veliki ljubitelj brzih kola, ali privatno ovaj glumac je porodičan tip ljudi.

Vin je postavio fotografiju na Fejsbuk i podelio svoje intimne i privatne trenutke sa decom i kućnim ljubimcem. Fotografija trenutno ima preko 4 miliona lajkova.

Dizel je bio blizak sa tragično preminulim glumcem Polom Vokerom i u čast dobrom prijatelju nazvao je je svoju najmlađu ćerku Paulina.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kako je mačo tip raznežio fanove samo jednom fotografijom?

Izvor: Lepota i zdravlje, 03.Avg.2015

Iako za glumca Vina Dizela važi da je pravi “mačo tip”, uglavnom zbog uloga koje je igrao u karijeri, on ipak ne krije svoju nežniju stranu. Foto: Facebook Upravo je ova fotografija raznežila fanove širom sveta. Među svim onim “opakim”, Vin sa fanovima deli i porodične trenutke. Vin Dizel...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.