Filmski festival Nordijska panorama

Izvor: S media, 06.Feb.2010, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filmski festival "Nordijska panorama"

Festival kratkometražnog, dokumentarnog i animiranog filma "Nordijska panorama 2010" biće održan u Kulturnom centru Beograda od 11. do 15. februara, u organizaciji Fondacije Balkankult.

Sedmo izdanje ove revije skandinavske kinematografije predstaviće najbolja ostvarenja sa 20. festivala Nordisk Panoram, koji je prošle jeseni održan u Rejkjaviku (Island).

Reprezentativni izbor za srpsku publiku zajednički su osmislili saradnica "Filmkontakt Nord" Jing Haas i >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << reditelj Marin Malešević.

Na progamu je 35 ostvarenja, najviše kratkih igranih filmova - 14, uz devet dokumentaraca, osam animiranih i četiri eksperimentalna filma.

Revija će biti prikazana i u Domu kulture Studentski grad, a posle Beograda "Nordijska panorama" se organizuje u još dvadesetak gradova širom Srbije, kao i u Bosni i Hercegovini.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

,,Nordijska panorama" 11. februara

Izvor: B92, 05.Feb.2010, 17:15

Festival kratkometražnog, dokumentarnog i animiranog nordijskog filma , biće održan od 11. do 15. februara u Kulturnom centru Beograda (KCB)...Na festivalu će biti predstavljena najbolja ostvarenja s prošlogodišnjeg festivala ,,Nordisk panoram" u Rejkjaviku koji je održan od 25. do 30. septembra...

Nastavak na B92...

Nordijska panorama od 11. do 15. februara u Dvorani KCB

Izvor: Beta, 08.Feb.2010, 14:58

BEOGRAD, 8. februara 2010. (Beta) - Festival "Nordijska panorama", na kojem će biti predstavljena najbolja ostvarenja s prošlogodišnjeg festivala "Nordisk panoram" održanog u Rejkjaviku, biće otvoren 11. februara u Dvorani kulturnog centra Beograda...Na Festivalu će do 15. februara biti prikazano...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.