Bogat muzički program  u KC Grad

Izvor: B92, 12.Okt.2010, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogat muzički program u KC Grad

Sastavi iz Beograda "Autopark", "Kazna za uši" i "Multietnička atrakcija", Mostarci Vuneny, kao i američki bend Pharmacy, sviraće u nekoliko narednih dana u beogradskom Kulturnom centru Grad.

Prvi 14. oktobra svira sastav "Autopark", koji je manje od godinu dana od izlaska regionalno hvaljenog CD-a "Sve dalje" već počeo rad na cetvrtom albumu "Autopakao".

Iz Bosne i Hercegovine 15. oktobra dolazi dub-elektro sastav Vunneny, koji je treći album "Whatever Singularity" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << objavio u Francuskoj, a nastup će podeliti sa beogradskim dvojcem "Multietnička atrakcija", pobednicima regionalnog festivala neafirmisanih bendova Art&Music u Puli.

Veterani beogradske scene "Kazna za uši" sviraće 16. oktobra uz goste "Žene kese", a 17. oktobra iz Sijetla dolazi garažni sastav Pharmacy, uz koje će nastupiti i domaći 36 Daggers i Tough Guys of America.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Autopark sutra u KC Gradu

Izvor: BalkanRock.com, 13.Okt.2010, 14:59

Alternativni sastav Autopark održaće sutra, 14. oktobra sa početkom od 22h koncert u beogradskom kulturnom centru GRAD.

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.