Vozaču pozlilo, automobil se zaustavio u žardinjeri

Izvor: RTS, 22.Maj.2017, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozaču pozlilo, automobil se zaustavio u žardinjeri

Umesto da se priključi kružnom toku u centru Kruševca, vozilo trsteničke registracije produžilo je pravo, razbilo zid žardinjere i zaustavilo se u cveću. Na sreću, niko nije stradao.
Na Trgu kosovskih junaka u Kruševcu, prepoznatljivom po spomeniku i aranžmanima od sezonskog cveća, došlo je do saobraćajne nezgode koja je izazvala veliku pažnju prolaznika.

Oko 18 časova umesto da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << se priključi kružnom toku u centru grada, vozilo trsteničke registracije produžilo je pravo, razbilo zid žardinjere i zaustavilo se u cveću.
Na sreću niko nije stradao.
Kako RTS nezvanično saznaje vozač koji je bio sam u automobilu nije bio pod dejstvom alkohola, već mu se u toku vožnje slošilo.
Iako nije najnoviji model, automobil na žardinjeri je tokom popodneva sigurno bio najslikaniji u Srbiji.
Situacija poput ove do sada nije viđena.
Pogledaj vesti o: Kruševac,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vozaču pozlilo, automobil se zaustavio na žardinjeri VIDEO

Izvor: B92, 22.Maj.2017

Umesto da se priključi kružnom toku u centru Kruševca, vozilo trsteničke registracije produžilo je pravo, razbilo zid žardinjere i zaustavilo se u cveću...Tom prilikom niko nije stradao...Na Trgu kosovskih junaka u Kruševcu, prepoznatljivom po spomeniku i aranžmanima od sezonskog cveća, došlo...

Nastavak na B92...

Parkirao automobil u cvijeće

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Maj.2017

Umjesto da se priključi kružnom toku u centru Kruševca, vozilo trsteničke registracije produžilo je pravo, razbilo zid žardinjere i zaustavilo se u cvijeću. Na sreću, niko nije stradao...Na Trgu kosovskih junaka u Kruševcu, prepoznatljivom po spomeniku i aranžmanima od sezonskog cvijeća, došlo...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Prozivaju ga zbog bahatog parkiranja, a istina o kolima u žardinjeri u Kruševcu je skroz drugačija (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 23.Maj.2017, 11:34

Jedan automobil trsteničke registracije završio je juče u popodnevnim satima parkiran u cveću. Ovaj prizor ostavio je mnoge prisutne Kruševljane bez reči, a mnogi su ovaj prizor videli kao primer izrazito bahatog parkiranja. Zapravo, radi se o nečem sasvim drugom...Na Trgu kosovskih junaka u...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.