Stručni skup Pedijatrijske sekcije SLD u Kragujevcu

Izvor: Kragujevac.rs, 20.Mar.2017, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stručni skup Pedijatrijske sekcije SLD u Kragujevcu

Stručni skup Srpskog lekarskog društva Pedijatrijske sekcije koji je u subotu održan u Kragujevcu bio je posvećen sledećim temama: “Lajm borelioza u dečjoj populaciji: mikrobiološka dijagnostika i preventiva“, “Infektivni endokarditis kod dece“, “Zloupotreba kanabisa kod dece i adolescenata“ i “Postreanimaciono zbrinjavanje novorođenčeta“.

Prisutnim lekarima pedijatrima su se obratili: prof. dr Elizabeta Ristanović iz Ministarstva odbrane Vojnomedicinska akademija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kragujevac.rs << ass dr sci Karin Vasić sa Klinike za dečje interne bolesti KC Niš, dr Marija Sarajlija iz Specijalne bolnice za bolesti zavisnosti Teodora Drajzera Beograd, ass dr Dragana Savić sa Pedijatrijske klinike KC Kragujevac.

U ime lokalne samouprave - grada domaćina prisutne je pozdravila dr Gordana Damnjanović, član Gradskog veća za zdravstvenu i socijalnu zaštitu, koja je izrazila zadovoljstvo zbog činjenice da ova vrsta stručnih skupova u oblasti pedijatrije u našem gradu postaje tradicija. Izrazila je zahvalnost prisutnim predavačima, koji kao eminentni stručnjaci iz cele zemlje, mogu da na najvišem nivou doprinesu unapređenju znanja i veština zdravstvenih radnika.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Kragujevac.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kragujevac.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kragujevac.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.