Rukometaši Radničkog poraženi u Skoplju

Izvor: KGsport.info, 22.Okt.2014, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometaši Radničkog poraženi u Skoplju


Rukometaši Radničkog zabeležili su i peti neuspeh u regionalnoj SEHA liga, pošto su večeras izgubili u Skoplju od domaćeg Vardara sa 33:39 (14:21).
Prošlogodišnji osvajač SEHA lige kontrolisao je utakmicu od samog početka, a sve što su Kragujevčani uspeli da urade, to je da se približe na „minus tri“ u 56. minutu, ali su tu stali i dozvolili domaćinu da meč rutinski privede kraju.
Verovatno ključan period utakmice bio je između 26. i 30. minuta, >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << kada je Vardar serijom 5:0 otišao na „plus osam“ (21:13). Radnički se do tada dobro držao, imao tri gola „manjka“, ali je ovom serijom domaći tim u potpunosti poremetio ritam Kragujevčana, koji su do kraja meča bili prisiljeni da jure prednost Makedonaca.
Najbolju priliku da se vrate u meč izabranici trenera Vučkovića imali su u poslednjih petnaest minuta meča, kada su serijom 8:3 stigli na samo „minus tri“ četiri minuta pre kraja (34:31), ali jednostavno nisu imali snage za potpuni preokret, pa je na kraju domaći tim slavio sa 39:33.
U pobedničkoj ekipi Terzić je postigao 7, Brumen i Lazarov po 6, a Rastvrortsev 5 golova. U redovima Kragujevčana Pralica je postigao 7 golova (5/5 sedmerci), Grbović 6, a Šmigić 5 pogodaka.
Seriju od pet uzastopnih gostovanja Radnički završava ovog vikenda u Zagrebu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Rukomet: Duboko u Skoplju

Izvor: Šumadija Press, 23.Okt.2014, 11:21

Vаrdаr – Rаdnički 39:33 (21:14) Posle sedam odigranih utakmica Radnički zauzima sedmo mesto regionalne SEHA lige.

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.