KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Rukometaši Radničkog poraženi u Skoplju

SEHA

Rukometaši Radničkog zabeležili su i peti neuspeh u regionalnoj SEHA liga, pošto su večeras izgubili u Skoplju od domaćeg Vardara sa 33:39 (14:21).

Prošlogodišnji osvajač SEHA lige kontrolisao je utakmicu od samog početka, a sve što su Kragujevčani uspeli da urade, to je da se približe na „minus tri“ u 56. minutu, ali su tu stali i dozvolili domaćinu da meč rutinski privede kraju.

Verovatno ključan period utakmice bio je između 26. i 30. minuta, kada je Vardar serijom 5:0 otišao na „plus osam“ (21:13). Radnički se do tada dobro držao, imao tri gola „manjka“, ali je ovom serijom domaći tim u potpunosti poremetio ritam Kragujevčana, koji su do kraja meča bili prisiljeni da jure prednost Makedonaca.

Najbolju priliku da se vrate u meč izabranici trenera Vučkovića imali su u poslednjih petnaest minuta meča, kada su serijom 8:3 stigli na samo „minus tri“ četiri minuta pre kraja (34:31), ali jednostavno nisu imali snage za potpuni preokret, pa je na kraju domaći tim slavio sa 39:33.

U pobedničkoj ekipi Terzić je postigao 7, Brumen i Lazarov po 6, a Rastvrortsev 5 golova. U redovima Kragujevčana Pralica je postigao 7 golova (5/5 sedmerci), Grbović 6, a Šmigić 5 pogodaka.

Seriju od pet uzastopnih gostovanja Radnički završava ovog vikenda u Zagrebu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!