Kragujevac: Pljačkali prodavnice i apoteke

Izvor: B92, 19.Jan.2017, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kragujevac: Pljačkali prodavnice i apoteke

Kragujevac -- Dva brata iz Kragujevca, B. N. (22) i B. N. (18), i D. Đ. (20) iz Vrnjačke Banje uhapšeni su zbog sumnje da su pljačkali prodavnice i apoteke.

To je saopštila Policijska uprava u Kragujevcu.

U saopštenju se dodaje da su 12. januara dvojica osumnjičenih maskirani "fantomkama" iz trgovinske radnje "Šest topola" u Kragujevcu, uz pretnju pištoljem od radnice oduzeli više od 50.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dinara. Treći osumnjičeni je najpre ušao u radnju kao izvidnica, a onda čuvao stražu ispred nje.

Oni su na isti način 12. i 15. januara pokušali da oduzmu novac u apoteci i trgovinskoj radnji u naseljima Pivara i Erdoglija, ali su pobegli posle uključivanja alarma i pružanja otpora zaposlenih.

Osumnjičenima je određen pritvor od 48 sati i oni će uz krivičnu prijavu biti sprovedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu.
Pogledaj vesti o: Vrnjačka Banja

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.