Mustafa sa ambasadorima o Kosovu

Izvor: B92, 26.Jan.2015, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mustafa sa ambasadorima o Kosovu

Premijer Kosova Isa Mustafa razgovarao je sa ambasadorima zemalja velike petorke o novim kretanjima na Kosovu, saopšteno je iz njegovog kabineta.

"Premijer Mustafa je ponovio opredeljenje Vlade Kosova za sveukupni napredak procesa kroz koje prolazi, za očuvanje stabilnosti i ostvarivanje prioriteta Vlade", navodi se u saopštenju objavljenom posle završetka sastanka sa predstavnicima SAD, Velike Britanije, Nemačke, Francuske i Italije.

Mustafa je takođe zahvalio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ambasadorima zemalja velike petorke i svim međunarodnim partnerima na stalnoj podršci koju daju Vladi Kosova.

Portal Gazeta Ekspres piše da se na sastanku između uglavnom razgovaralo o dešavanjima u vezi sa kombinatom Trepča i zahtevima za ostavkom ministra za zajednice i povratak Aleksandra Jablanovića.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.