Ponedeljak, 26.01.2015.

15:09

Mustafa sa ambasadorima o Kosovu

Premijer Kosova Isa Mustafa razgovarao je sa ambasadorima zemalja velike petorke o novim kretanjima na Kosovu, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Izvor: Beta

Default images
foto: Beta/AP

"Premijer Mustafa je ponovio opredeljenje Vlade Kosova za sveukupni napredak procesa kroz koje prolazi, za očuvanje stabilnosti i ostvarivanje prioriteta Vlade", navodi se u saopštenju objavljenom posle završetka sastanka sa predstavnicima SAD, Velike Britanije, Nemačke, Francuske i Italije.

Mustafa je takođe zahvalio ambasadorima zemalja velike petorke i svim međunarodnim partnerima na stalnoj podršci koju daju Vladi Kosova.

Portal Gazeta Ekspres piše da se na sastanku između uglavnom razgovaralo o dešavanjima u vezi sa kombinatom Trepča i zahtevima za ostavkom ministra za zajednice i povratak Aleksandra Jablanovića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: