Ilić najbolji internacionalac u Mađarskoj

Izvor: Press, 23.Jan.2015, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ilić najbolji internacionalac u Mađarskoj

Kapiten rukometne reprezentacije Srbije Momir Ilić, član mađarskog kluba Vesprem, proglašen je za najboljeg internacionalnog igrača u 2014. godini u izboru Rukometnog saveza Mađarske.
Iskusni 33. godišnji levi bek, koji je karijeru počeo u lazarevačkoj Kolubari, a potom igrao za Fidelinku, Gorenje, Gumersbah i Kil, jedan je od stubova >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << trofejnog mađarskog kluba, sa kojim ima ugovor do 2017. godine.

„Raduje me ovo priznanje. Mislim da je ovo zasluga celog tima i svih igrača iz kluba, a ne samo moja. Prošle sezone bili smo učesnici Fajnal fora, nadam se da ćemo ove godine uspeti još više“, rekao je Ilić, koga je za igrača godine izabrao i Rukometni savez Srbije.

Za najboljeg domaćeg igrača mađarski savez je proglasio golmana Vesprema i nacionalne reprezentacije Rolanda Miklera.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Priznanje za kapitena Srbije: Momir Ilić najbolji strani rukometaš u Mađarskoj

Izvor: Blic, 23.Jan.2015

Kapiten rukometaša Srbije Momir Ilić proglašen je za najboljeg internacionalnog igrača za 2014. godinu od strane rukometnog saveza Mađarske...Naš levi bek nastupa za mađarski rukometni klub Vesprem, sa kojim ima ugovor do 2017. godine..."Raduje me ovo priznanje. Mislim da je ovo zasluga celog...

Nastavak na Blic...

JEDNOSTAVNO NAJBOLJI: U Mađarskoj nema boljeg stranca od Ilića

Izvor: HotSport.rs, 23.Jan.2015

Kapiten rukometne reprezentacije Srbije Momir Ilić, član mađarskog Vesprema, proglašen je za najboljeg internacionalnog igrača u 2014. godini.. . Iskusni 33. godišnji levi bek, koji je karijeru počeo u lazarevačkoj Kolubari, a potom igrao za Fidelinku, Gorenje, Gumersbah i Kil, jedan je od stubova...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.