VIDEO: Potajno snimao vidovnjakinje da dokaže da nisu vidovite

Izvor: Cafe.ba, 04.Avg.2015, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Potajno snimao vidovnjakinje da dokaže da nisu vidovite

KOMIČAR i YouTube prankster Tyler Fischer krenuo je na malu turneju po vidovnjačkim radnjama u New Yorku da bi ljudima demonstrirao da su oni koji vam proriču sudbinu obični šarlatani.

Točnije, u pitanju su šarlatanke, budući da su sve redom koje je Fischer posjetio bile žene, a on im je postavio nekoliko istih pitanja da bi vidio koliko će se razlikovati njihovi odgovori. Pitao ih je tako koliko će živjeti, >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << hoće li se ženiti i imati djece, ali i kakvo će biti vrijeme. Odgovori su bili - raznoliki pa Fischer tvrdi da je time dokazao teoriju o šarlatanstvu, a za kraj je ipak ostavio scenu zbog koje bi se i neki skeptici mogli zapitati...Ili ne.

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tajno snimao "proročice" da bi dokazao da nisu vidovite

Izvor: B92, 04.Avg.2015

Komičar i zvezda šala na Jutjubu Tajler Fišer krenuo je na malu turneju po vidovnjačkim radnjama u Njujorku da bi ljudima pokazao da su oni koji vam proriču sudbinu obični šarlatani...Tačnije, u pitanju su šarlatanke, budući da su sve redom koje je Fišer posetio bile žene, a on im je postavio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.