Izvor: HotSport.rs, 29.Avg.2016, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAD GOLMANU NIJE DAN: Zbog ovoga će imati noćne more (VIDEO)

Golman argentinskog Rasinga Orion neće po dobrom pamtiti početak nove sezone…

U toku je bio deveti minut meča između Rasinga i Taljaresa, kada je jedan od igarča gostujućeg tima uputio centaršut sa desne strane.
Lopta je išla pravo u naručje Orionu, ali se rutinska intervencija pretvorila u katastrofu. Naime, umesto da loptu uhvati, Orionu je ona nekako ispala i završila u mreži.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
(Youtube/El Primer Grande Racing Club)
Ipak, imao je sreće jer je Akunja uspeo da donese izjednačenje u 53. minutu.
Orionu ovo nije prvi put da je u centru pažnje. U maju ove godine je malo nedostajalo da pogine tokom meča između Boke Juniors i Ćero Portena.
http://fudbal.hotsport.rs/2016/05/06/da-se-zaledi-krv-u-zilama-legendarni-golman-boke-zamalo-poginuo-na-terenu-video/
The post KAD GOLMANU NIJE DAN: Zbog ovoga će imati noćne more (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.