Amidžić pitao Anu Mihajlovski zašto je u svađi sa Kalinićem, posle njenog odgovora se njih dvoje NIKADA neće pomiriti! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 24.Maj.2017, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amidžić pitao Anu Mihajlovski zašto je u svađi sa Kalinićem, posle njenog odgovora se njih dvoje NIKADA neće pomiriti! (VIDEO)

Ana Mihajlovski i Marijana Mićić bile su gošće najnovijeg izdanja emisije "Amidži šou" kod Ognjena Amidžića, koji se osvrnuo i na privatan život popularnih voditeljki.

Budući da su Anini počeci bili sa Milanom Kalinićem u popularnoj emisiji "Leteći start", Amidžić se dotakao te teme i pitao voditeljku šoua "Ja imam talenat" zbog čega je u svađi sa glumcem.

Printskrin: Youtube/AmiG Show

- Čovek je kreten. Šta da ti kažem... Prosto, uopšte >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << više ne želim da ga vidim - rekla je Ana, a njen odgovor niko nije očekivao, bar sudeći po reakcijama u studiju.



Verujemo da će i Kalinić posle ovoga imati šta da kaže...

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠOK! Ana Mihajlovski u sukobu sa Kalinićem?! "Čovek je KRETEN, ne želim da ga vidim NIKAD!" (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2017

Nekad sjajan tandem u emisiji "Leteći start", a sada....Voditeljka Ana Mihajlovski bila je gošća emisije "Amidži šou" na TV Pink, i tom prilikom se podsetila kviza koji joj je svojevremeno doneo popularnost - "Leteći start"...KALINIĆ SE SKINUO! Kad ga vide u kupaćim gaćama, žene će NAČISTO...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Amidžić je pitao Novicu šta bi bilo da su mu poništili pobednički koš protiv Zvezde, a njegov odgovor je RAZVALIO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2017

Kapiten Partizana gostovao u emisiji „Amidži šou“...Novica Veličković izaziva veliku pažnju javnosti gde god se pojavi. Kapiten košarkaša Partizana nedavno je rešio derbi sa Crvenom zvezdom košem u poslednjoj sekundi (pogledajte OVDE), pa je logično što je to bila jedna od prvih tema sa...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.