U Vranju defile čete konjanika i vodiča policijskih pasa

Izvor: JUGpress.com, 27.Avg.2016, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Vranju defile čete konjanika i vodiča policijskih pasa

VRANJE

U okviru tradicionalne manifestacije ,,Dani Vranja” u nedelju će biti održan defile pripadnika Čete konjanika i Čete vodiča službenih pasa Policijske brigade Beograd.

Na konferenciji za novinare gradonačelnik Vranja  Slobodan Milenković je izrazio zadovoljstvo što će građani Vranja, ali i celog Pčinjskog okruga biti u prilici da vide elitnu jedinicu Policijske brigade Beograd.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com <<
„To će biti jedinstven događaj, i zato pozivam građane da prisustvuju defileu kroz centar grada koji počinje u 13 sati ispred zgrade Duvanske industrije Britiš Amerikan Tabako, kao i pokaznoj vežbi na pomoćnom stadionu „Jumka“ od 16 sati”, rekao je Milenković.

Pokazna vežba biće izvedena u tri dela uz korišćenje pirotehničkih sredstava. Biće preduzete sve mere predostrožnosti. Deci će biti  omogućeno da jašu konje.

Na konferenciji je govorio i potpukovnik Dragan Novković, pomoćnik komandanta Policijske brigade.

,,Reč je o posebnoj jedinici, koja je oličenje čuvara tradicije. Četa konjanika datira iz 1946. godine i do sada je vrlo uspešno i profesionalno obavljala posao”, kazao je potpukovnik Novković.

O dresuri životnja govorila je Katarina Todorov, a direktor „Jumka“ Branislav Trajković je ukazao na visok stepen saradnje sa Ministarstvom unutrašnjih poslova.

Gradonačelnik se zahvalio Ministarstvu unutrašnjih poslova, Policijskoj brigadi Beograd, „Jumku“ i Centru za pružanje usluga socijalne zaštite na podršci.

U znak zahvalnosti potpukovniku Novkoviću uručio je grb Grada.

Time će biti završena manifestacija „Dani Vranja“, koja je počela 23. avgusta.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Vranju defile policijskih konjanika

Izvor: JuznaSrbija.info, 28.Avg.2016, 11:57

Manifestaciju Dani Vranja obeležiće i jedna novina, a to je Defile pripadnika Čete Konjanika i Čete vodiča službenih pasa Policijske brigade Beograda koji će u danas u 13 sati proći glavnom ulicom, a u 16 sati imati pokaznu vežbu na Jumkovom pomoćnom stadionu...Nakon pokazne vežbe svi ljubitelji...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Defile ulicama Vranja

Izvor: JUGpress.com, 28.Avg.2016

VRANJE..Sa velikim oduševljenjem prisutni  Vranjanci su pozdravili Četu konjanika i Četu vodiča službenih pasa Policijske brigade Beograda koje su prodefilovale ulicama ovog grada ...Ovaj dogadjaj koji je prvi put organizovan izazvao je veliko interesovanje građana, a posebno najmlađih...Učesnici...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.