Slao preteće poruke službenici Osnovnog suda

Izvor: juGmedia, 27.Jan.2016, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slao preteće poruke službenici Osnovnog suda

NIŠ/SVRLJIG – Zbog sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje panike i nereda uhapšen je I. S. (48) iz Svrljiga tako što je slao preteće poruke zaposlenoj u Osnovnom sudu u Nišu o navodno postavljenoj bombi

Sumnja se da je on 21. decembra prošle godine i 26. januara ove godine, u jutarnjim časovima, poslao preteće poruke zaposlenoj u Osnovnom sudu u Nišu o navodno postavljenoj bombi.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svrljižanin uhapšen zbog lažne dojave o bombi

Izvor: JužneVesti.com, 27.Jan.2016

Zbog sumnje da je 21. decembra prošle i 26. januara ove godine poslao preteće poruke Osnovnom sudu u Nišu o navodno postavljenoj bombi, uhapšen je 49-godišnji Svrljižanin.

Nastavak na JužneVesti.com...

NI: Uhapšen zbog lažnih dojavi o bombi

Izvor: OkRadio.rs, 27.Jan.2016

Niška policija uhapsila je u sredu I.S. (49) iz Svrljiga zbog sumnje da je dva puta poslao preteće poruke o navodno postavljenoj bombi u Osnovnom sudu u Nišu. I.S. (49) je osumnjičen da je preteće poruke poslao 21. decembra 2015. i 26. januara 2016. godine. Osumnjičenom je određeno zadržavanje...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.