NA DOBOŠ 60.000 LITARA RAKIJE Rasprodaje se imovina „Porečja“

Izvor: juGmedia, 08.Dec.2016, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA DOBOŠ 60.000 LITARA RAKIJE Rasprodaje se imovina „Porečja“

LESKOVAC / BEOGRAD – Preko 67.500 flaša rakije i 55 tona zamrznutog voća, povrća i sokova „Porečja“ iz Vučja, po početnoj ceni od nešto više od 27 miliona dinara biće dato na prodaju na javnoj aukciji u Beogradu 14. decembra.

Javno nadmetanje će biti organizovano u Agenciji za licenciranje stečajnih upravnika u Centru za stečaj u Beogradu, a konačna cena će biti određena neposrednom pogodbom.

Stečajni upravnik „Porečja na prodaju stavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << i destilante jabuke, višnje i breskve po početnoj ceni od skoro 9 miliona dinara.

DETALJAN TEKST OGLASA MOŽETE PREUZETI NA SAJTU AGENCIJE ZA LICENCIRANJE STEČEJNIH UPRAVNIKA

Ukupna vrednost imovine, koju sačinjavaju objekti, zemljište, višegodišnji zasadi, mašine i oprema, inventar, zalihe i gotovi proizvodi, procenjena je na skoro 790 miliona dinara.

Stečajni postupak nad nekadašnjim gigantom pokrenut je u decembru prošle godine, a Privredni sud u Leskovcu je tada utvrdio da je raćun „Porečja“ bio u blokadi neprekidno od avgusta 2013. godine.

Dragan Marinković

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Rasprodaja: Na doboš 60 tona rakije!

Izvor: OkRadio.rs, 09.Dec.2016, 13:42

LESKOVAC / BEOGRAD – Preko 67.500 flaša rakije i 55 tona zamrznutog voća, povrća i sokova „Porečja“ iz Vučja, po početnoj ceni od nešto više od 27 miliona dinara biće dato na prodaju na javnoj aukciji u Beogradu 14. decembra. Javno nadmetanje će biti organizovano u Agenciji za licenciranje...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.