Izvršitelj zaplenio Zdravstvenom centru  šest vozila

Izvor: JUGpress.com, 03.Nov.2016, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izvršitelj zaplenio Zdravstvenom centru šest vozila

VRANJE

Zdravstveni centar Vranje ostao je bez jednog službenog i pet putničkih vozila koja su služila za prevoz pacijenata, potvrdio je na pres konferenciji koordinator dr Nebojša Dimitrijević.

Jedan od lekara je uz pomoć izvršitelja, tako naplatio dug koji mu ova medicinska ustanova duguje za neisplaćene lične dohotke.

Nije zvanično >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << rečeno o kome je reč i o kojoj se sumi radi, ali kako neznanično saznajemo, reč je o dva i po miliona dinara.

Zdravstveni centar tako je ostao bez vozila za prevoz pacijenata po nepristupačnim terenima.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Zdravstvenom centru oduzeto šest vozila na ime dugovanja

Izvor: juGmedia, 03.Nov.2016

VRANJE- Zdravstveni centar Vranje ostao je danas bez šest putničkih vozila zbog plenidbe imovine po osnovu izvršnog sudskog rešenja, saopštio je v.d. direktora vranjske zdravstven ustanove Dušan Veličković...Prvi radni dan novopostavljenog direktora, obeležillo je oduzimanje dela imovine ZC...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.