H&M otvara prodavnicu i u Nišu

Izvor: juGmedia, 25.Jan.2016, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

H&M otvara prodavnicu i u Nišu

NIŠ – Jedan od najvećih svetskih modnih brendova H&M, poznat po modi i kvalitetu po najboljoj ceni na održiv način, najavljuje otvaranje tri nove prodavnice u Srbiji.

Prodavnice će biti otvorene tokom 2016, i to u ulici Kralja Aleksandra u Novom Sadu, što će biti druga prodavnica u ovom gradu, zatim u Retail Parku Shoppi u Subotici, i na trgu Kralja Milana u Nišu, gde H&M do sada nije imao radnje.

H&M posluje u Srbiji od 2013. godine. Trenutno kompanija ima šest prodavnica >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << u četiri grada – tri u Beogradu i po jednu u Novom Sadu, Pančevu i Zrenjaninu. H&M nudi širok spektar garderobe, uključujući najnovije trendove i pruža inspiraciju potrošačimada kreiraju sopstveni stil. H&M prodavnice svakodnevno dobijaju nove modne artikle.

(kraj)
Pogledaj vesti o: Zrenjanin,   Subotica

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

H&M otvara prodavnicu i Nišu

Izvor: NiskeVesti.rs, 26.Jan.2016, 11:19

H&M Hennes & Mauritz AB (H&M), jedan od najvećih svetskih modnih brendova, poznat po modi i kvalitetu po najboljoj ceni na održiv način, najavio je otvaranje tri nove prodavnice u Srbiji. Jedna od njih biće otvorena u Nišu.. . Prodavnice će biti otvorene tokom 2016, i to u ulici Kralja...

Nastavak na NiskeVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.