Dan u vrtiću 170 dinara

Izvor: JuznaSrbija.info, 02.Feb.2015, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dan u vrtiću 170 dinara

Žitelji Prokuplja će za boravak dece u Predškolskoj ustanovi "Neven", dnevno plaćati 170 dinara po detetu, dok će ostatak od 680 dinara, do pune cene od 850 dinara izdvajati Opština iz budžeta, izjavio je većnik zadužen za socijalna pitanja i obrazovanje Milan Aranđelović.

"Novo je i to da će roditelji u slučaju odsustva deteta iz vrtića plaćati 50 odsto od ekonomske cene, odnosno 85 dinara dnevno >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << a Opština 340 dinara", kazao je Aranđelović.

Odluku o novoj ekonomskoj ceni boravka dece u PU "Neven" usvojilo je lokalno Opštinsko veće. Na osnovu toga roditelji će za boravak dece platiti nešto manje nego do sad.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nove cene vrtića u Leskovcu

Izvor: juGmedia, 02.Feb.2015

LESKOVAC – Celodnevni boravak dece u leskovačkim vrtićima koštaće 3.716,22 dinara, a poludnevni 900,96 dinara, nezavisno od imućnog stanja roditelja...Odobrenje na predloženi cenovnik dali su danas većnici grada Leskovca...Roditelji će, zpravo, plaćati samo 20 posto od ekonomske cene...Celodnevni...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.