JSL - Zmajevi sve bliži opstanku, Pazarci sve dalje od Evrope!

Izvor: Sportske.net, 03.Maj.2015, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JSL - ''Zmajevi'' sve bliži opstanku, Pazarci sve dalje od Evrope!

Kako se bliži finiš sezone, ekipa Voždovca igra sve bolje, a današnjom pobedom u Subotici je možda napravila i ključni korak ka opstanku u eliti. Novi poraz Novog Pazara, Čukarički prokockao 2-0 u Lučanima, Jagodina i dalje u krizi...

Zanimljivo popodne u mečevima 26. kola Superlige. Najviše razloga za zadovoljstvo imaju fudbaleri Voždovca, koji su slavili kao gosti protiv direktnog konkurenta u borbi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za opstanak, subotičkog Spartaka rezultatom 1-0.

Gol odluke postigao je Obiora Odita u 77. minutu, pa su popularni ''Zmajevi'' stigli do trećeg vezanog trijumfa i konačno pobegli iz zone ispadanja.

Još jedan ''davljenik'', ekipa Donjeg Srema, bila je danas uspešna u gostima. Tim iz Pećinaca je gostovao u Jagodini, koja i dalje nastavlja krizu rezultata. Danas je bilo 0-0, bod koji mnogo više znači ekipi Donjeg Srema.

Čukarički je protiv Mladosti u Lučanima vodio sa 2-0 već posle dvadesetak minuta igre, golovima Regana i Pjasentina, ali je Mladost uzvratila preko Jovanovića i Frajdeja, za konačnih 2-2.

OFK Beograd je bez problema izašao na kraj sa otpisanim Kragujevčanima, ekipa Dejana Đurđevića je slavila sa 2-0, golovima Micevskog i Jankovića u prvom poluvremenu.

Konačno, na niškom ''Čairu'' nova pobeda Radničkog, koji je danas savladao ekipu Novog Pazara sa 3-1.

Nišlije su u prvom poluvremenu povele sa 2-0, Pazarci su se vratili u nastavku, ali je tačku stavio Ašćerić u poslednjim trenucima meča za konačnih 3-1.

JSL - 26. kolo

Crvena zvezda – Rad 2:0 (2:0)

Orlandić 12', Jović 16'

Jagodina – Donji Srem 0:0

Mladost – Čukarički 2:2 (1:2)

Jovanović 30', Frajdej 68' - Regan 5', Pijasentin 27'

OFK Beograd – Radnički 1923 2:0 (2:0)

Micevski 24', Janković 34'

Radnički Niš – Novi Pazar 3:1 (2:0)

Pejčić 19', Marjanović 45', Ašćerić 90' - Ćulum 69'(ag)

Spartak – Voždovac 0:1 (0:0)

Odita 77'

19:00h Napredak – Borac

19:00h Vojvodina – Partizan
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.