Dačić u Ukrajini

Izvor: B92, 22.Dec.2014, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić u Ukrajini

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić razgovarao je o predstojećima aktivnostima Trilateralne kontakt grupe i Specijalne posmatračke misije OEBS u Ukrajini.

Dačić, koji u Ukrajini boravi u ulozi budućeg predsedavajućeg OEBS-u, sreo se sa specijalnim predstavnikom predsedavajućeg OEBS za Istočnu Ukrajinu i predstavnikom OEBS u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Trilateralnoj kontakt grupi, ambasadorkom Hajdi Taljavini, i šefom Specijalne posmatračke misije OEBS u Ukrajini, ambasadorom Ertugrulom Apakanom, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova Srbije.

Dačić je sa ambasadorkom Taljavini i ambasadorom Apakanom razgovarao o dosadašnjim aktivnostima Trilateralne kontakt grupe i Specijalne posmatračke misije, kao i o njihovim predstojećim aktivnostima u Ukrajini nakon što Srbija u januaru zvanično preuzme predsedavanje OEBS-u.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dačić razgovarao u Ukrajini sa predstavnicima OEBS

Izvor: Blic, 22.Dec.2014

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić razgovarao je danas sa predstavnicima OEBS u Ukrajini o dosadašnjim i predstojećim aktivnostima Trilateralne kontakt grupe i Specijalne posmatračke misije u toj zemlji, nakon što Srbija u januaru zvanično preuzme predsedavanje OEBS...Kako je saopšteno...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.