Dačić danas na Samitu EU-JIE u Splitu

Izvor: Blic, 27.Mar.2015, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić danas na Samitu EU-JIE u Splitu

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić govoriće danas u Splitu na završnom panelu Samita Evropska unija-Jugoistočna Evropa, saopštilo je ministarstvo.

Skup je posvećen razmatranju pitanja može li politička, ekonomska i biznis integracija biti katalizator rasta, kuda ide Evropa i koji su novi stavovi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << EU kada je reč o proširenju i viziji nove Evrope.

Prethodna dva samita bila su održana u Bugarskoj i Rumuniji.

Na konferenciji će učestvovati i ministarka inostranih poslova Hrvatske Vesna Pusić, potpredsednik Vlade i ministar inostranih poslova i evropskih integracija Crne Gore Igor Lukšić, ministar inostranih poslova Albanije Ditmir Bušati, kao i državni sekretar Ministarstva inostranih poslova Rumunije George Ciamba.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić na samitu u Splitu

Izvor: Capital.ba, 27.Mar.2015

BEOGRAD, Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić učestvovaće danas u Splitu na Trećem samitu EU – jugoistočna Evropa, gdje će govoriti o tome kuda ide Evropa i koji su novi stavovi EU kada je riječ o proširenju i viziji nove Evrope. Dačić će govoriti na završnom panelu konferencije...

Nastavak na Capital.ba...

Dačić u Splitu: EU perpektiva ključna za dijalog Beograd-Priština

Izvor: Blic, 27.Mar.2015

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas u Splitu da je evropska perspketiva doprinela unapređenju regionalne saradnje na zapadnom Balkanu i bila ključni faktor uspeha dijaloga Beograda i Prištine, saopštilo je srpsko Ministarstvo inostranih poslova..."Evropska perspektiva bila je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.