Dačić: Sam ću otići ako SPS-u ne značim ništa

Izvor: N1 televizija, 29.Apr.2016, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Sam ću otići ako SPS-u ne značim ništa

Lider socijalista Ivica Dačić kaže da će iskoristi Vaskrs da razmisli "o svemu i o svojim daljim potezima" i da će otići iz SPS-a ako ne znači ništa toj stranci.

Povodom saznanja lista "Kurir" da se Dačiću "drma fotelja" jer njegovi najbliži saradnici pokušavaju da ga svrgnu s tog mesta nezadovoljni rezultatima posle izbora, lider SPS- je rekao da svako ima pravo da pokreće pitanje njegovog >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << opstanka u stranci i da se tome neće protiviti.

"Ne bežim od toga. Na sednici Glavnog odbora biće analiza izbora, odgovornost i dalji plan aktivnosti. Ako SPS-u ne značim ništa, sam ću otići", poručio je Dačić.

Potpredsednica SPS Slavica đukić Dejanović tvrdi za Kurir da u toj stranci nema raskola.

"Ja sam Dačićev najbliži saradnik i nikad ga nisam rušila. To su gluposti, kakvo nezadovoljstvo u stranci i raskol... To je potpuna insinuacija", poručila jeDĐukić Dejanović.

Na pitanje zašto Branko Ružić potencira da bi voleo da je SPS u opoziciji, Đukić Dejanović kaže da "ne zna" šta je mislio kad je to rekao niti da ga je čula da je to rekao.

"Kurir" u današnjem izdanju navodi da su u SPS-u napravljeni tabori, a da struju koja bi volela Dačiću da vidi leđa navodno predvode Branko Ružić i Novica Tončev.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.