Došli su do kraja puta: Maraja Keri i Nik Kenon pred razvodom?!

Izvor: Svet, 21.Avg.2014, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Došli su do kraja puta: Maraja Keri i Nik Kenon pred razvodom?!

Priče o razvodu pevačice Maraje Keri i voditelja Nika Kenona traju valjda otkako su se oni venčali 2008. godine ali glasine su sad definitivno jače nego ikad! Kako prenosi američki tabloid In Touch, par više i ne živi zajedno i to nakon što su shvatili kako se njihovi razgovori uvek završavaju sukobom. Navodno, Nik sad živi u hotelu na Menhetnu dok Maraja boravi kod prijatelja dok se njen porodični dom obnavlja.
“Stvari je sad nemoguće popraviti. Postali su stranci” >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << tvrdi jedan izvor. Drugi insajder u maju je tvrdio kako bi se Maraja odmah razvela ali da se boji toga što će u tom slučaju veliki svog bogatstva vrednog preko pola milijarde dolara morati da ostavu suprugu.
Autor: Life Content
FOTO: SIPA
Pogledaj vesti o: Insajder

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Pevačica Maraja Keri i Nik Kenon se definitivno razvode?!

Izvor: Story, 21.Avg.2014

Životna i ljubavna priča Edite Aradinović (21) nije obična. U detinjstvu je izgubila brata koga je mnogo volela, a pre godinu dana saznala je da joj je majka teško bolesna...Edita Aradinović, foto: Instagram..Izvor: Kurir

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.