Brankici Stanković nagrada za hrabrost

Izvor: RTS, 22.Okt.2014, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brankici Stanković nagrada za hrabrost

Novinarka i autorka emisije "Insajder" Brankica Stanković dobitnica je nagrade za hrabrost koja joj je večeras dodeljena na ceremoniji u Njujorku.

Televizija B92 saopštila je da ovu svetsku nagradu dodeljuje Međunarodna ženska medijska fondacija koja se 25 godina bavi jačanjem uloge žena u informativnim medijima, prenosi Beta.

"Nagrada je dokaz da, kada radite svoj posao pošteno i profesionalno, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << granice nisu važne, nije važno gde je vaša zemlja na mapi, gde živite i radite. Ono što jeste važno je da se kvalitet prepoznaje. Naš moto je uvek bio da novinari rade u javnom interesu i da nema kompromisa kada su u pitanju istina i javni interes", rekla jeStankovićeva primajući nagradu.

Osim Brankice Stanković, ovogodišnje dobitnice su reporterka Si-En-Ena iz ratnih područja Arva Dejmon i urednica lista Le Suveren Solanž Lusiku Nsimir iz Konga.

Posle dodele nagrade u Njujorku, dobitnice će se za nekoliko dana predstaviti i u Los Anđelesu na ceremoniji koja za cilj ima podizanje svesti o značaju nezavisnog i nepristrasnog novinarstva.
Pogledaj vesti o: Insajder

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Brankici Stanković dodeljena nagrada za hrabrost

Izvor: Blic, 22.Okt.2014

Novinarka i autorka emisije "Insajder" Brankica Stanković dobitnica je nagrade za hrabrost koja joj je sinoć dodeljena na ceremoniji u Njujorku...Televizija B92 saopštila je da ovu svetsku nagradu dodeljuje Međunarodna ženska medijska fondacija koja se 25 godina bavi jačanjem uloge žena u informativnim...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.