TRAGEDIJA NA SAVSKOM VENCU: Sin Milorada Majkića pao sa zgrade

Izvor: Večernje novosti, 29.Jul.2016, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA NA SAVSKOM VENCU: Sin Milorada Majkića pao sa zgrade

Dvadesetjednogodišnji Aranđel Majkić pao je sa zgrade u Radanskoj ulici na Savskom vencu u Beogradu, saznaju "Novosti". Nastradao sin Milorada Majkića, vlasnika kockarnica “Aleksandar” Dvadesetjednogodišnji Aranđel Majkić pao je pod još nerazjašnjenim okolnostima sa zgrade u Radanskoj ulici na Savskom vencu u Beogradu, saznaju "Novosti".Policija i ekipa Hitne pomoći brzo su stigli na lice mesta, ali lekari su samo mogli da konstatuju smrt mladića, koji je pao sa visine od oko devet metara.Nastradali Aranđel je sin Milorada Majkića, vlasnik kockarnica “Aleksandar”, kazina i jednog hotela u centru Beograda.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Tragedija u Beogradu: Ubio se sin vlasnika kockarnice

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jul.2016

Dvadesetjednogodišnji Aranđel M. koji je u petak popodne pao sa zgrade u Radanskoj ulici na Savskom vencu je sin Milorada Majkića, vlasnika zlatara i kockarnica "Aleksandar"...Mladić je pod nepoznatim okolnostima pao sa krova kuće, sa visine od 9 metara, a prvi nezvanični rezultati ukazuju da je...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.