Ko je srpski Hearthstone igrač za svetsko finale?

Izvor: Mondo, 29.Jul.2016, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je srpski Hearthstone igrač za svetsko finale?

Prijavite se za srpski izbor najboljeg Hearthstone igrača, jer ste možda baš vi taj gejmer koji će predstavljati Srbiju na svetskoj Hearthstone smotri.

Predstavljamo vam Hearthstone poduhvat u organizaciji domaćeg Klan RUR sajta i SeSA organizacije, pod pokroviteljstvom International e-Sports Federation. U pitanju je nacionalni kvalifikacioni Hearthstone turnir za IeSF svetski šampionat, koji će se ove godine održati u glavnom gradu Indonezije, Džakarti, od 6. do 9. oktobra.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Ukoliko želite da pođete stopama Miloša Perovića, koji je prošle godine osvojio titulu svetskog prvaka na IeSF šampionatu u Koreji, prava je prilika da se prijavite sada i okušate se protiv najboljih domaćih igrača u borbi da predstavljate našu zemlju na 8. eSports svetskom šampionatu u Indoneziji.

Pogledajte kako je to uradio Miloš:

Kvalifikacije će se održati u dva koraka. Prva faza će biti onlajn, i održaće se u nedelju 7. avgusta sa početkom od 15 sati, dok će druga faza biti LAN završnica 13. avgusta u igraonici AI u Beogradu (Ruzveltova 1, Vukov spomenik).

Detaljna pravila za onlajn kvalifikacije možete pronaći OVDE.

Vašu prijavu za IeSF kvalifikacije možete izvršiti OVDE.

Kako bismo osigurali da će se igrači koji se prijave ujedno i pojaviti u prvoj fazi, i time umanjili komplikacije zbog nepojavljivanja igrača, čekanjem i iznenadnim promenama, potrebno je da igrači uplate kotizaciju u iznosu od 250 dinara. Uplate se mogu izvršiti do dan pred onlajn deo kvalifikacija (do subote, 6. avgusta), a detalje o uplati možete pronaći u okviru teksta o pravilima OVDE.

Nova Hearthstone avantura je stigla (FOTO, VIDEO)

Najbolja 32 igrača iz onlajn faze će se plasirati na LAN završnicu, odakle će pobednik putovati u Indoneziju da predstavlja Srbiju na 8. IeSF svetskom šampionatu, a lepe nagrade su obezbeđenje i za ostale igrače:

1. mesto: Put u Indoneziju na osmo izdanje IeSF eSports World Championship Jakarta 2016 u organizaciji International e-Sport Federation-a (IeSF), od 6. do 9. oktobra.

2. mesto:  Redragon Vajra & Centrophorus Set S101 i 5 kodova za Hearthstone Pack

3. mesto: Redragon Nemeanlion M602 Gaming Mouse, Redragon Archelon Mousepad M i 5 kodova za Hearthstone Pack

4-16. mesta: 5 kodova za Hearthstone Pack

Požurite sa prijavama, i svima koji se prijave želimo puno sreće u borbi za put u Indoneziju!

NAPOMENA: Obaveštavamo sve igrače koji su se ranije prijavili za Hearthstone Klan RuR Kup - Summer Edition, da Nacionalne Hearthstone IeSF kvalifikacije nasleđuju taj turnir, odnosno da je ovo sad taj turnir, i da pročitaju nove okolnosti i u skladu sa time odluče da li žele da se takmiče ili da odustanu.



Izvor: Hearthstone.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.