15 godina Deus Ex serijala

Izvor: Mondo, 30.Jun.2015, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

15 godina Deus Ex serijala

Prvi deo dokumentarca o Deus Ex serijalu. Pogledajte šta kreatori igre imaju da kažu.

Deus Ex ovih dana puni 15 godina od svog izlaska. Zvanično objavljen 26. juna 2000. godine, u prodaji se našao već od 20. istog meseca uneo je revoluciju u gaming industriju. Da bi to proslavili, Square Enix i Eidos Montreal napravili su dokumentarac o Deus Ex serijalu iz četiri dela, od kojih prvi deo, "Legacy of Deus Ex" možete, iz nekog razloga, trenutno >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ekskluzivno pogledati na IGN sajtu. Prva epizoda poseduje ekskluzivne izjave tvoraca, Warren Spectora, Chris Nordea i Sheldon Pacottija.

Osim ovoga, Square Enix je objavio da će upravo fanovi i igrači biti ti koji biraju sadržaj "edicije za kolekcionare" igre Deus Ex Mankind Divided. Izbor je otvoren do 3. jula, baziran je na glasanju a igrači mogu da izaberu do tri predmeta od ukupno osam - Adam Jensen figurica, replika oružja, mini art book, Steelbook, metalni natpis "Welcome to Golem City", Lunch Box, Tattoo rukav, mini bust, Pin set i Mini replika 4 oružja.

Takođe, u saradnji sa GameChanger dobrotvornim udruženjem a sve povodom proslave 15 godina od izlaska Deus Ex-a, svi koji doniraju makar jedan dolar u GameChanger fond putem DonorDrive sajta dobiće besplatno digitalnu kopiju Deus Ex Human Revolution Director's Cut.

Do premijere o igrama, osim ovde, čitajte na gejmerskom sajtu PLAY.co.rs i pratite nas na Facebooku, Twitteru i instagramu.



Izvor: IGN

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.