Utopio se u bari

Izvor: S media, 13.Nov.2010, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Utopio se u bari

Beživotno telo Dragana M.(59) iz sela Kondzelj pronadjeno je u bari u ataru tog sela u prokupačkoj opštini, saopštila je danas informativna služba Policijske uprave u Prokuplju.

Utopljenika je pronašao ribočuvar na mestu zvanom "Rupe" prilikom redovnog obilaska terena, navode iz policije.

Policija je potvrdila da je smrt nastupila utapanjem.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Udavio se u bari

Izvor: Mondo, 13.Nov.2010

Beživotno telo Dragana M.(59) iz sela Kondzelj pronađeno je u bari u ataru tog sela u prokupačkoj opštini, saopštila je danas informativna služba Policijske uprave u Prokuplju.

Nastavak na Mondo...

Pronađeno beživotno telo šesnaestogodišnjka kod Prokuplja

Izvor: SrbijaNet.rs, 13.Nov.2010

Beživotno telo šesnaestogodišnjeg dečaka pronadjeno je danas na ulazu u selo Babin Potok kod Prokuplja, saopštila je prokupačka policija.- Sumnja se, kako navode iz policije, da je dečak stradao u saobraćajnoj nesreći koju je izavao vozač koji je pobegao sa lica mesta.-

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Utopio se u bari kraj Toplice

Izvor: Blic, 14.Nov.2010, 00:55

Prokupačka policija pronašla je beživotno telo Dragana M. (51) iz sela Kondželj u jednoj bari kraj reke Toplice, saopšteno je danas. ..U saopštenju se navodi da se najverovatnije radi o utopljeniku koji je nastradio tako što je upao u baru...Utopljenika je pronašao ribočuvar, prilikom redovne...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.