Uhapšena osumnjičena za ubistvo starice, udarala je flašom po glavi

Izvor: Večernje novosti, 11.Feb.2016, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena osumnjičena za ubistvo starice, udarala je flašom po glavi

BRZOM i efikasnom akcijom, novosadska kriminalistička policija je rasvetlila smrt Jaroslave Dobrenov Dugošija (77) i pod sumnjom da je ubila staricu, uhapsila Biljanu J. (59) iz Rume.Ona se tereti da je staklenom flašom više puta udarila nesrećnu ženu po glavi i usmrtila je.Bežuivotno telo Jaroslave Dobrenov Dugošija, u sredu oko podne je, kako saznajemo pronašla njena ćerka kada je došla u stan u Ulici Nikole tesle, kod Jodne banje. U kući su stvari bile ispreturane.Policija je kod Biljane J. pronašla predmete koji su pripadali ubijenoj ženi.Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 časova i u zakonskom roku će biti privedena nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Zaklana flašom viskija

Izvor: Vesti-online.com, 12.Feb.2016, 04:42

Policija je rasvetlila ubistvo poznate vojvođanske novinarke Jaroslave Dobrenov Dugošija (80) iz Novog Sada i uhapsila Biljanu J. (50) iz Rume, čija je ćerka donedavno živela kao podstanarka upravo kod ubijene žene, saznaju mediji. Nesrećna žena je preminula pošto je nekoliko puta udarena panjem...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.