Taksista ubio jednog od dvojice muškaraca koji su ga napali

Izvor: Radio 021, 31.Avg.2014, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Taksista ubio jednog od dvojice muškaraca koji su ga napali

Taksista je noćas u centru Beograda pucnjem iz pištolja ubio jednog od napadača koji su ga tukli posle prepirke oko plaćanja računa, javila je Radiotelevizija Srbije (RTS).

Ubistvo se dogodilo oko 3 sata posle ponoći u Kneginje Ljubice ispred broja 14, a lekari su konstatovali smrt 37-godišnjeg muškarca na licu mesta, dok je taksista, star oko 60 godina, sa povredom glave prebačen u Urgentni centar u pratnji policije, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

RTS >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je javio da devojka koja se taksijem dovezla do lokala u Kneginje Ljubice nije imala novca da plati prevoz, pa je zamolila taksistu da joj dopusti da uđe u lokal i pozove prijatelje koji će platiti.

Nakon prepirke, dvojica muškaraca počela su da tuku taksistu, koji je prvom prilikom uzeo pištolj iz automobila i pogodio u grudi 37-godišnjeg muškarca. Policija je obavila uviđaj, a saobraćaj je u tom delu ulice bio zaustavljen dva sata.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.