Srbin u Mađarskoj zakopavao žive ljude

Izvor: Blic, 12.Avg.2011, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbin u Mađarskoj zakopavao žive ljude

BUDIMPEŠTA - Mađarska policija uhvatila je jednog srpskog državljanina osumnjičenog da je, zajedno s dvoje domaćih pomagača, počinio nezapamćen zločin - žive zakopao nekoliko ljudi, javila je danas Mađarska državna televizija - MTV.

Zločin se dogodio u šumi ade Čepel, u južnom predgrađu Budimpešte, a istražni organi su na naznačenom mestu pronašli tri sveža leša i još tri ljudske lobanje, zakopane nekoliko meseci ranije.

Kako se navodi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << monstruozno krivično delo otkrila je jedna od žrtava, mladić poreklom iz Rumunije, koji je uspeo da se iskopa iz rupe, ode do kuće i obavesti policiju.

Prema njegovim rečima, osumnjičenog, koji je u međuvremenu priznao krivicu, poznavala je cela porodica.

Povremeno je dolazio, tražio manje sume novca na zajam i uredno ga vraćao, verovatno kako bi zadobio njihovo poverenje.

Prema navodima medija, tog dana Srbin je pozvao rumunskog poznanika do popiju pivo kod jednog bračnog para beskućnika dublje u šumi, a posle nekoliko ispijenih flaša sve troje su napali mladića, vezali mu ruke na ledjima i bacili ga u unapred iskopanu rupu.

Napadači su mu u međuvremenu uzeli bankarsku karticu i prisilili ga da oda pin kod, ali ih ni to nije sprečilo da počine zločin.

Mladić je nekako uspeo da se sam iskopa, zatim sukobi s tu ostavljenim psom kao stražarom, a onda odjurio u obližnju kuću.

Usput je od nekolicine prolaznika zatražio mobilni telefon da javi policiji, ali niko, onako okrvavljenom i blatnjavom, nije želeo da mu pozajmi.

Masovna grobnica upućuje na zaključak da je ista metoda korišćena u više navrata.

Istraga je u toku.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Monstrum iz Mađarske nije Srbin

Izvor: B92, 12.Avg.2011

Budimpešta -- Srpsko ministarstvo inostranih poslova trvrdi da je osoba koja je zakopavala žive ljude u Mađarskoj sa dvoje pomagača makedonski državljanin, saznaje B92...I ambasada Srbije u Mađarskoj je potvrdila da osumnjičeni nije Srbin, a tu informaciju potvrdila je i mađarska policija...Kako...

Nastavak na B92...

Mađarska: Nezapamćen zločin Srbina

Izvor: Mondo, 12.Avg.2011

Mađarska policija uhvatila je jednog srpskog državljanina osumnjičenog da je, zajedno s dvoje domaćih pomagača, počinio nezapamćen zločin - žive zakopao nekoliko ljudi.

Nastavak na Mondo...

Mađarska: Srpski državljanin počinio monstruozni zločin

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 12.Avg.2011

Mađarska policija uhvatila je jednog srpskog državljanina osumnjičenog da je, zajedno s dvoje domaćih pomagača, počinio nezapamćen zločin - žive zakopao nekoliko ljudi, javila je danas Mađarska državna televizija - MTV. Zločin se dogodio u  jednom šumi , u južnom predgrađu Budimpešte,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

SRBIN U MAĐARSKOJ ZAKOPAVAO ŽIVE LJUDE

Izvor: Kurir, 12.Avg.2011

BUDIMPEŠTA- Mađarska policija uhvatila je jednog srpskog državljanina osumnjičenog da je, zajedno s dvoje domaćih pomagača, počinio nezapamćen zločin zakopao je živih nekoliko ljudi, javila je Mađarska državna televizija - MTV...BUDIMPEŠTA- Mađarska policija uhvatila je jednog srpskog državljanina...

Nastavak na Kurir...

Mađarska: Istragu o zločinu preuzeo Nacionalni istražni biro

Izvor: S media, 12.Avg.2011

Istragu o zločinu u kome je ubijeno više ljudi, a za koji su osumnjičeni jedan srpski državljanin i jedan mađarski bračni par, preuzeo je Nacionalni istražni biro (NNI), mađarska varijanta američkog Ef-Bi-Aja. ..Nekoliko sati posle objavljivanja vesti da je u šumi na periferiji Budimpešte...

Nastavak na S media...

Zakopavali žive ljude

Izvor: Danas, 12.Avg.2011

Mađarska policija uhapsila je tri muškarca koji su osumnjičeni da su nekoliko ljudi žive zakopali na jednom ostrvu na Dunavu u južnom delu Budimpešte, objavili su mađarski mediji, a prenela Beta.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.