Produžen pritvor još dvojici članova Obraza

Izvor: S media, 12.Nov.2010, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Produžen pritvor još dvojici članova Obraza

Viši sud u Beogradu produžio je za još mesec dana pritvor članovima desničarske organizacije Obraz Damiru Grbiću i Krsti Milovanoviću koji su uhapšeni pod sumnjom da su organizovali nerede tokom Parade ponosa u Beogradu.

Kako je rečeno agenciji u tom sudu, pritvor je obojici produžen zbog opasnosti da bi mogli da ponove krivično delo, a Milovanoviću i zbog teških okolnosti pod kojima je delo izvršeno i zaprećene zatvorske kazne od preko 10 godina.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<
Pritvor je produžen i Mladenu Milosavcu zvanom Bosanac, koji je predvodio takozvanu zemunsku grupu takodje zbog opasnosti da bi mogao da ponovi krivično delo.

Oni su uhapšeni nakon 10. oktobra posle privodjenja vodje Obraza Mladena Obradovića kome je takodje pritvor produžen.

(Beta)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Produžen pritvor još dvojici članova Obraza

Izvor: Glas javnosti, 13.Nov.2010, 07:07

BEOGRAD - Viši sud u Beogradu produžio je za još mesec dana pritvor članovima desničarske organizacije "Obraz" Damiru Grbiću i Krsti Milovanoviću koji su uhapšeni pod sumnjom da su organizovali nerede tokom Parade ponosa u Beogradu...Kako je rečeno u tom sudu, pritvor je obojici produžen zbog...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.