OSUMNjIČENI NEGIRAO UBISTVO TAKSISTE: Hteo sam samo da stanemo kod prodavnice da kupim sok

Izvor: Večernje novosti, 27.Avg.2016, 09:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OSUMNjIČENI NEGIRAO UBISTVO TAKSISTE: Hteo sam samo da stanemo kod prodavnice da kupim sok

Osumnjičenom za ubistvo Branislava Đukića sud odredio pritvor do 30 dana. Hteo sam samo da stanemo kod prodavnice da kupim sok NISAM imao nameru da pobegnem i ne platim vožnju taksisti, već sam samo hteo da nakratko zastanemo kod prodavnice, koja je bila udaljena nekoliko metara i kupim pepsi kolu. Ovo je, kako nezvanično saznajemo, posle hapšenja u razgovoru sa braniocem po službenoj dužnosti, ispričao Nikola Dobrić (34), koji je osumnjičen da je ubio taksistu Branislava >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Đukića (66),u sredu oko 22 sata u naselju Bresnica u Kragujevcu. Međutim, nesrećni taksista je pokušavao da ga zadrži i povukao ga je za jaknu. Tada je osumnjičeni nasrnuo na njega i, prema saopštenju policije, udario ga više puta pesnicama po glavi i telu a onda pobegao. Nedugo zatim vozač taksija je pronađen mrtav u vozilu koje je bez kontrole otišlo dvadesetak metara i zaustavilo se na trotoaru, nakon udara u obližnju trafiku na drugoj strani Ulice Jovana Ristića u naselju Bresnica. Osumnjičeni je u petak po podne saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu. Na predlog tužilaštva, sudija za prethodni postupak odredila mu je pritvor do 30 dana, a tereti se za ubistvo. Istraga će utvrditi sve detalje ovog tragičnog slučaja. - Osumnjičeni nije osporio da je bio u taksi vozilu, ali ne priznaje ubistvo - rečeno nam je u tužilaštvu. Tužilaštvo je naložilo obdukciju koja će utvrditi tačan uzrok smrti, odnosno da li je taksista preminuo od batina ili je zbog stresa i napada doživeo srčani udar. Obdukcioni nalaz još nije stigao u tužilaštvo, rekli su u kragujevačkom Višem tužilaštvu. SAHRANA DANAS Taksista Branislav Đukić biće sahranjen danas na Varoškom groblju u Kragujevcu. Đukić je ranije radio u "Zastava kovačnici", a posle stečaja u ovoj firmi počeo je da radi kao taksista. U penziju je otišao prošle godine. Iza sebe je ostavio suprugu Mariju i kćerku Đurđu.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

OSUMNJIČENI ZA UBISTVO TAKSISTE: Nisam hteo da bežim, već da kupim sok

Izvor: Kurir, 27.Avg.2016

...KRAGUJEVAC - Tražio sam od taksiste da stane jer sam želeo samo da odem do kioska i kupim sok, a onda da me odveze do kuće Nije mi bila namera da pobegnem i da ne platim račun Međutim, taksista me je napao, počeo da me vuče za jaknu i uvlači u vozilo!..Ovo je, kako nezvanično saznaje Kurir,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.