Kragujevčanin se ugušio u požaru

Izvor: Blic, 14.Avg.2015, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kragujevčanin se ugušio u požaru

Kragujevac - U požaru koji je izbio tokom protekle noći u selu Ljuljaci kod Knića u domaćinstvu porodice Milić, stradao je D.M. (55).

Njega su, bez znakova života, vatrogasci pronašli u dvorištu kuće, a sumnja se da je život izgubio zbog trovanja dimom.

Kako je za "Blic" izjavio načelnik Uprave za vanredne situacije Zoran Kočović, „požar je dojavljen vatrogascima u 01.22 sati, i ubrzo su >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na teren u selo Ljuljaci stigla tri vatrogasna vozila“.

- Požar je lokalizovan u 02.30 sat, gorela je kuća porodice Milić , koja sa prizemljem i spratom ima 70 kvadata. Na žalost, jerdno lice je stradalo, a to je sin vlasnika objekta. Zatečen je u dvorištu, i nije moglo da mu se pomogne. Šta je izazalo požar, još uvek se nezna, jer je uviđaj u toku. Apelujemo na sve građane da paze, jer visoke temperature vazduha doprinose povećanom riziku od požara - rekao je Kočović.

Sinoćni požar je bio 866. po redu koji je gašen na području koje pokriva MUP Kragujevac.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POŽAR Ugušio se u dimu

Izvor: Blic, 14.Avg.2015

U požaru koji je izbio noćas u selu Ljuljaci kod Knića stradao je D. M. (55), potvrdila je policija...Požar je izbio u domaćinstvu porodice Milić, a beživotno telo pedesetpetogodišnjaka vatrogasci našli u dvorištu kuće...Sumnja se da je D. M. nastradao zbog trovanja dimom, a šta je izazalo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.