Dvojica maloletnika zapalila šest školskih dnevnika

Izvor: Blic, 08.Jun.2012, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvojica maloletnika zapalila šest školskih dnevnika

NOVI PAZAR - Novopazarska policija saopštila je danas da je podnele krivičnu prijavu protiv dvojice maloletnika zbog sumnje da su iz Medicinske škole odneli šest školskih dnevnika i potom ih zapalili.

Maloletnici, koji su prethodno razbili prozor na školi, 5. juna posle ponoći, potom su obili vrata zbornice u kojoj su neke od školskih dnevnika natapali vodom i cepali.

Oni se terete da su izvršili krivično delo teška krađa, navodi se u saopštenju Policijske uprave u tom gradu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dvojica učenika zapalila šest školskih dnevnika

Izvor: Kurir, 08.Jun.2012

Oni se terete da su izvršili krivično delo teške krađe, navodi se u saopštenju Policijske uprave Novi Pazar..NOVI PAZAR - Novopazarska policija podnela je krivičnu prijavu protiv dvojice maloletnika zbog sumnje da su iz Medicinske škole odneli šest školskih dnevnika i potom ih zapalili...Maloletnici,...

Nastavak na Kurir...

Učenici zapalili školske dnevnike

Izvor: Mondo, 08.Jun.2012

Novopazarska policija saopštila je danas da je podnele krivičnu prijavu protiv dvojice maloletnika zbog sumnje da su iz Medicinske škole odneli šest školskih dnevnika i potom ih zapalili.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.