Boljevac: Izbegao psa - sleteo u smrt

Izvor: S media, 12.Jul.2011, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boljevac: Izbegao psa - sleteo u smrt

Jedan mladić poginuo, a dvojica povređena u udesu u selu Sumrakovac kod Boljevca. Parče zaštitne ograde zarilo se u grudi braći Robertu i Denešu Vajdi.

Robert Vajda (24), iz Zrenjanina, je poginuo, dok je njegov rođeni brat Deneš (26) zadobio teške telesne povrede, opasne po život, kada je džip "kija sorento", kojim je upravljao Robert, u utorak, posle ponoći, probio zaštitnu ogradu, nedaleko od boljevačkog sela Sumrakovac, i sleteo >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u reku Crni Timok. Treći putnik u vozilu, Bojan Ćosić (25), iz Sumrakovca, prošao je sa kontuzijom grudnog koša.

Po informacijama do kojih su došle "Novosti", Robert je, u pokušaju da izbegne psa na putu, naglo skrenuo i udario u bankinu pored mosta. Posle toga, džip je udario u zaštitnu ogradu, a komad metala se zabio u far. Vozilo je nastavilo da se kreće, a metal sa zaštitne ograde je, kao koplje, probio automobil i zario se Robertu - u grudi!

Zgazila čoveka i pobegla! (VIDEO)

Poginuo motociklista u sudaru s traktorom

Kombi se slupao, a mladić pored nezainteresovan! (VIDEO)

Od siline udarca, metal je nesrećnom mladiću probio grudni koš i izašao kroz sedište, posle čega se zario u trbuh Robertovog brata Deneša, koji je sedeo iza njega. Robert je preminuo na licu mesta, a automobil se, potom, survao, sa visine od oko pet metara, i pao u Crni Timok!

Iako povređen, Ćosić, koji se nalazio na suvozačkom mestu, je, ipak, uspeo da sačuva prisebnost. U vodi je uspeo da polomi staklo i ispliva na obalu. Posle toga, skočio je u Crni Timok i iz smrskane "kije" uspeo da izvuče Deneša. Ponovo se vratio u vodu, ali Roberta, koji je, bukvalno, bio "zakucan" za sedište, nije uspeo da izvuče.

Ćosić je, posle toga, odjurio do obližnje kuće i pozvao policiju i Hitnu pomoć, čije su ekipe ubrzo stigle na lice mesta. Na mesto nesreće dovezena je i dizalica, pomoću koje je iz Crnog Timoka izvučena smrskana "kija". Nažalost, lekari su, nakon što je auto izvučen iz vode, samo mogli da konstatuju da je Robert Vajda podlegao povredama.

Deneš Vajda je prebačen u zaječarsku bolnicu, gde je odmah operisan na Odeljenju hirurgije. On je, po rečima lekara, sada stabilno i trenutno je van životne opasnosti. Ćosić je prošao sa kontuzijom grudnog koša.

- Robert i Deneš su nekoliko puta dolazili kod nas u Sumrakovac, jer su sa mojim sinom zajedno radili u Beogradu - ispričao nam je otac Bojana Ćosića. - Bili su tu preko vikenda, a u Beograd su rešili da krenu nešto posle ponoći, iako sam ih ja ubeđivao da prespavaju i krenu ujutru. Međutim, oni su, kako su mi kazali, želeli da izbegnu vrućinu i zato su krenuli po mrklom mraku. A, da su me poslušali, sada bi Robert bio živ...

(Novosti)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Boljevac: Izbegao psa - sleteo u smrt

Izvor: Večernje novosti, 12.Jul.2011

Jedan mladić poginuo, a dvojica povređena u udesu u selu Sumrakovac kod Boljevca. Parče zaštitne ograde zarilo se u grudi braći Robertu i Denešu Vajdi

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.