iTunes 11.1.4

Izvor: ITsvet.com, 25.Jan.2014, 07:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

iTunes 11.1.4

iTunes je besplatna aplikacija za Mac i PC i služi za reprodukciju digitalnih muzičkih i video sadržaja. Ovaj alat vrši sinhronizaciju sa iPod, iPhone i Apple TV, a to je ujedno i prodavnica zabavnih sadržaja otvorena 24 sata u nedelji. iTunes omogućava organizovanje muzičkih sadržaja u liste, uređivanje informacija o fajlovima, kopiranje fajlova na iPod ili neki drugi digitalni audio plejer, kupovanje muzičkih i video sadržaja preko ugrađene iTunes prodavnice i mnogo toga još. Najnovija verzija nosi oznaku iTunes 11.1.4 i sa sobom donosi minorna unapređenja u odnosu na prethodnu verziju.
Pogledaj vesti o: iPhone,   Apple

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Skype 6.13.0.104

Izvor: ITsvet.com, 25.Jan.2014

Skype je popularni VoIP servis koji korisnicima omogućava da šalju tekstualne i video poruke, ali i da razgovaraju putem interneta. Moguće je i pozivanje brojeva fiksne i mobilne telefonije po povoljnim cenama koristeći Skype kredit. Skype je predstavljen 2003. godine, a sada obuhvata trećinu svih...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.