Robi Vilijams otkrio ime deteta u još jednom smešnom snimku

Izvor: Blic, 30.Okt.2014, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Robi Vilijams otkrio ime deteta u još jednom smešnom snimku

Početkom nedelje pevač Robi Vilijams i njegova supruga Aida Fild postali su roditelji po drugi put, a kako je snimak porođaja naišao na pozitivne reakcije korisnika društvenih mreža, pevač je odlučio da na isti način otkrije i ime svoga sina.

Vilijams je uz snimak napisao "Čarlton Valentin je napustio bolnicu...i tata i beba su dobro."

Simpatični snimak je nastao dok su novopečeni roditelji napuštali porodilište a u njemu se vidi zanimljiva situacija u kojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su pevač i njegova supruga na trenutak zamenili uloge. Pa umesto da Vilijams supruzi olakša prve dane nakon porođaja ona je ipak  morala njemu da pomaže. Naravno reč je o šali u kojoj Aida gura pevača u kolicima, umesto da on gura nju.

Simpatičan snimak pogledajte OVDE:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Žena ga u kolicima izvela iz porodilišta: Robi Vilijams otkrio ime sina u duhovitom videu!

Izvor: Svet, 30.Okt.2014

Robi Vilijams i njegova supruga Ajda Fild objavili su ime svog novorođenog sina na Tviteru. . Nakon što je uživo snimcima i fotografijama na društvenim mrežama prenosio ženin porođaj, britanski pevač je objavio još jedan video, u kojem je otkrio da su svog naslednika nazvali Čarlton Valentin...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.