ONLAJN TEST Ovaj program odgovara na pitanje svih pitanja

Izvor: Blic, 30.Maj.2015, 07:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ONLAJN TEST Ovaj program odgovara na pitanje svih pitanja

Iako ne postoji siguran način da saznate koliko dugo ćete živeti, naučnici su već saznali mnogo o faktorima koji su najvažniji za dug i zdrav život.

- Nije vam porebno genetsko testiranje da biste saznali šta morate da radite da biste bili zdravi… Kada je reč o ponašanju, mi već znamo - rekao je Tomas Perls, lekar iz Bostona i profesor na Medinskom fakultetu u ovom gradu.

Perls je, uz pomoć najvećeg istraživanja o stogodišnjacima na svetu, napravio onlajn >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << test kojim možete približno izračunati koliko ćete dugo živeti. Test uključuje pitanja poput toga da li se vezujete u kolima, kakva je porodična istorija bolesti, navike čišćenja zuba, radnog rasporeda…

Kada vam test otkrije koliko dugo ćete živeti, daće vam i predloge kako da sebi produžite život.

Test možete rešiti OVDE.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.