Novi Lenovo ThinkPad X1 laptop

Izvor: ITsvet.com, 19.Maj.2011, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Lenovo ThinkPad X1 laptop

Kompanija Lenovo je predstavila svoj laptop računar ThinkPad X1 koji korisnicima pruža najbolju kombinaciju performasi i dizajna u svojoj klasi. Namenjen profesionalcima u pokretu koji zahtevaju najbolje performanse, mobilnost i zabavu, laptop donosi jednostavan i moderan stil sa tastaturom koja poseduje pozadinsko osvetljenje, baterijom koja se brzo puni i nizom performansi i multimedijalnih karakteristika. Kao najtanji predstavnik ThinkPad serije, model ThinkPad X1 tanji je od 17 mm, što je približno visini američkog penija. Ovaj laptop ultratankih karaketristika obuhvata drugu generaciju Intel Core i3, i5 i i7 procesora, koji su uobičajeni za veće Lenovo modele, sa dijagonalom ekrana od 14 i 15 inča.
Pogledaj vesti o: Intel

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Novi Lenovo ThinkPad X1 laptop

Izvor: LaptopSvet.com, 20.Maj.2011, 14:49

Kompanija Lenovo je predstavila svoj laptop računar ThinkPad X1 koji korisnicima pruža najbolju kombinaciju performasi i dizajna u svojoj klasi. Namenjen profesionalcima u pokretu koji zahtevaju najbolje performanse, mobilnost i zabavu, laptop donosi jednostavan i moderan stil sa tastaturom koja poseduje...

Nastavak na LaptopSvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.