Lumia Black: Šta sve donosi novi apdejt

Izvor: B92, 21.Jan.2014, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lumia Black: Šta sve donosi novi apdejt

Iz Nokije je pre nekoliko nedelja stigla zanimljiva vest za sve vlasnike Lumia s operativnim sistemom Windows Phone 8.

Najnoviji apdejt zove se Lumia Black i sadrži niz novih funkcija koje će još bolje iskoristiti tehničke mogućnosti tih pametnih telefona.

Personalizacija početnog ekrana dobila je novu dimenziju uvođenjem App Foldera, odlične aplikacije za organizaciju pametnog telefona.

App Folder najnovija je promena koja Lumiji omogućava pregledniji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rad, jer možete sve slične aplikacije i podešavanja složiti u posebne mape i smestiti ih na početni ekran za brži i jednostavniji pristup.

Novi Nokia Glance screen 2.0 pomaže u praćenju informacija u realnom vremenu. Sva najvažnija obaveštenja uključujući poruke, mailove, pozive ili neke druge aplikacije koje koriste obaveštenja, vidljive su na prvi pogled, bez otključavanja ekrana.

Što se tiče fotografisanja, Nokia Refocus je zabavna aplikacija koja fotografisanje podiže na viši nivo i slike nisu samo poboljšanog kvaliteta, već se sada graniče s profesionalnim fotografijama.

Ta aplikacija dolazi na sve Windows 8 Lumie s jednim GB RAM-a i više.

Nokia Storyteller nova je aplikacija koja organizuje sve slike po datumu i mestu i na taj način omogućava jednostavnije kreiranje priča koje stoje iza fotografija.

Jednako je zanimljiva i Nokia Camera, aplikacija koja kombinuje Nokia Pro Cam i Smart Cam i osigurava savršenu sliku svaki put. Aplikacija je u početku bila dostupna samo za Lumije PureView, ali sada dolazi i na ostale Lumije.

Nokia Beamer Sharing pruža deljenje sadržaja kao nijedna druga aplikacija do sada. Sadržaj sa smartfona prikazujte na TV-u, laptopu ili tabletu jednostavnim skeniranjem QR koda.

Nadogradnja Lumia Black dostupna je za modele Nokia Lumia 1020, 925 i 920, a uskoro dolazi i na ostatak modela Nokia Lumia.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lumia Black: Šta sve donosi novi apdejt

Izvor: B92, 21.Jan.2014

Iz Nokije je pre nekoliko nedelja stigla zanimljiva vest za sve vlasnike Lumia s operativnim sistemom Windows Phone 8...Najnoviji apdejt zove se Lumia Black i sadrži niz novih funkcija koje će još bolje iskoristiti tehničke mogućnosti tih pametnih telefona...Personalizacija početnog ekrana dobila...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.