Ljubomorni muž naručio paljevinu “golfa”

Izvor: Blic, 29.Avg.2014, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubomorni muž naručio paljevinu “golfa”

Niška policija uhapsila je M.M.(30) i U.M. (19), obojicu iz okoline Doljevca, zbog sumnje da su 27.avgusta oko 1.30 časova u Pukovcu zapalili “golf3”, vlasništvo vajara Vlastimira Todorovića koji živi I radi u Belgiji. Sumnja se da je M. M. kupio benzin a potom svojim vozilom dovezao U.M. do kuće Todorovića I naredio mu da zapali “golfa”. U.M. se tereti da je polio benzinom i I zapalio automobil a da je potom pobegao zajedno sa M. M.

-Ne poznajem tu dvojicu osumnjičenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ali imam informaciju da je jedan od njih priznao da mu je paljevinu za novac naručio jedan komšija iz sela. Ja sam sa tim komšijom već imao problema pre 15 godina kada mi je obio I pokrao kuću. On se sada, koliko znam nalazi u pritvoru zbog drugih stvari a verovatno je naručio paljevinu jer je sumnjao da moj sin Nikola ima nešto sa njegovom ženom. Oni su istih godina I sigurno je da ih je neko viđao kako pričaju an ulici. Da li je on nešto imao sa njom ja ne znam, meni nije rekao kaže Todorović koji skoro 40 godina živi u Belgiji.

Kako je naš list pisao, piromani su iste noći pokušali da zapale I Todorovićev skupoceni “mercers A250” ali ih je u planu omeo pas koji je lavežom uzbunio komšiluk, pa su zapalili “golfa” koji je bio u dvoriuštu druge kuće.

Nakon paljevine, Vlastimirov sin Nikola je rekao novinarima da nisu u zavdadi ni sa kim u selu I da paljevina sigurno nije zbog neke devojke.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ljubomorni muž naručio spaljivanje “golfa”

Izvor: Blic, 29.Avg.2014

Niška policija uhapsila je M.M.(30) i U.M. (19), obojicu iz okoline Doljevca, zbog sumnje da su 27.avgusta oko 1.30 časova u Pukovcu zapalili “golf3”, vlasništvo vajara Vlastimira Todorovića koji živi I radi u Belgiji. Sumnja se da je M. M. kupio benzin a potom svojim vozilom dovezao U.M. do...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.