Lenovo ThinkPad tablet za preduzeća

Izvor: ITsvet.com, 10.Okt.2010, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lenovo ThinkPad tablet za preduzeća

Lenovo bi mogla uskoro da predstavi ThinkPad tablet računare za preduzeća u zavisnosti od korporativnog usvajanja i zahteva korisnika za ovakvom vrstom uređaja, naveli su rukovodioci ove kompanije. Tableti su trenutno više foksuirani na obične korisnike i dizajnirani za pregled media sadržaja ali su isto tako i korisnici u preduzećima zainteresovani za tablete kao mobilne uređaje koji mogu da budu dopuna personalnom računaru. Ukoliko se pokaže da bi tableti opravdali postojanje na tržištu namenjenom poslovnim korisnicima, kompanija Lenovo nema nikakve prepreke da uđe na njega, a iz ove kompanije navode da imaju odličnu osnovu za korporativne tablet računare.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Lenovo ThinkPad tablet za preduzeća

Izvor: LaptopSvet.com, 11.Okt.2010, 15:14

Lenovo bi mogla uskoro da predstavi ThinkPad tablet računare za preduzeća u zavisnosti od korporativnog usvajanja i zahteva korisnika za ovakvom vrstom uređaja, naveli su rukovodioci ove kompanije. Tableti su trenutno više foksuirani na obične korisnike i dizajnirani za pregled media sadržaja ali...

Nastavak na LaptopSvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.