Kako kompanije mogu da dođu do EU fondova? Odgovori na događaju 2. juna

Izvor: ITdogadjaji.com, 26.Maj.2016, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako kompanije mogu da dođu do EU fondova? Odgovori na događaju 2. juna

U četvrtak, 2. juna u Ambasadi Češke Republike održaće se predavanje i panel diskusija o mogućnostima domaćih kompanija za finansiranje kroz EU programe.

Jiri Pavliček podeliće svoja znanja i iskustva sa prisutnima, a njegova kompanija eNovation upravo pomaže kompanijama u dobijanju novca iz EU fondova i od 2007. godine svojim partnerima obezbedila je više od 500.000.000 evra.

Događaj će >> Pročitaj celu vest na sajtu ITdogadjaji.com << trajati od 10:30 do 13:00 i besplatan je, ali ima ograničen broj mesta, pa svoje prisustvo najavite što pre putem mejla Dragani Milovanović iz Srpske asocijacije privatnog kapitala, koji su jedni od organizatora — dragana.milovanovic@spea.rs

Evropska Unija ima više različitih programa za podršku kompanijama, a srpske kompanije su odnedavno u prilici da se za skoro svaki od njih prijave. O jednom od najpopularnijih instrumenata — SME Instrument smo i pisali, pa bi vam možda značilo da pre događaja pročitate i ovaj vodič.

Napomena: Događaj će biti na engleskom jeziku.

Autor: ITD Ekipa

Nastavak na ITdogadjaji.com...






Povezane vesti

Air Serbia: Beograd – Larnaka već od 159 EUR

Izvor: gDestinacija.com, 26.Maj.2016

Avio kompanija Air Serbia objavila je još jednu promotivnu akciju: povratne avio karte Beograd – Larnaka u prodaji do 6. juna za već od 159 EUR. Larnaka (foto: Shutterstock) Akcija se odnosi na putovanja od 1. juna do 31. jula 2016. godine. Avio karte je moguće kupiti preko našeg sajta ili pozivom...

Nastavak na gDestinacija.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITdogadjaji.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITdogadjaji.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.