KAO TAPET: Ovaj ultratanki televizor možete da zalepite na zid pomoću magneta! (VIDEO, FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jan.2017, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAO TAPET: Ovaj ultratanki televizor možete da zalepite na zid pomoću magneta! (VIDEO, FOTO)

Ali to nije sve.

LG je predstavio celu seriju uređaja pomoću kojih bi pametan dom postao još pametniji, uključujući i radikalni ultratanki televizor koji se može da se "obesi" na magnete.

Ultratatanki LG-ov Signature OLED W televizor debljine je od samo 2.57mm kod 65-inčnog modela, i prislanja se bez problema direktno uza zid kako bi stvorio iskustvo "gledanja kroz prozor u drugi svet". LG će reklamirati ovaj televizor, kojem još nije određena cena, kao "tapeta TV". Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bi se izbjegli brojni kablovi, TV ima samo jedan kabal koji ide do zvučnog stuba, koji ima sve normalne konektore, piše Daily Mail.

pic.twitter.com/K2FE69Oj03

— FikoR (@FikoR87) January 9, 2017

10 načina kako da baterija vašeg telefona traje duže

Ima ugrađeni Wi-Fi i četiri HDMI porta, zajedno s 4K videom i HDR tehnologijom, a moći će da se kupi i u 77-inčnoj verziji. Operativni sistem pametnog TV-a pojačana je verzija webOS-a: webOS 3.5.

Ovo je samo jedan od novih interesantnih gedžeta koje je LG predstavio, a informacije o još zanimljivih uređaja poslušajte u videu:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.